RSS FeedsPSV rekent in Europa League af met Sporting (Sport1 Voetbal)

19 september 2019 21:51:31

PSV rekent in Europa League af met Sporting (Sport1 Voetbal)

PSV heeft de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League gewonnen. Het elftal van trainer Mark van Bommel was in eigen stadion te sterk voor Sporting Portugal: 3-2. Na een dieptepass van Mohamed Ihattaren van eigen helft opende Donyell Malen in de 20e minuut de score. De spits was zaterdag in de eredivisie tegen Vitesse al vijf keer trefzeker. Kort na de 1-0 gleed verdediger Sebastián Coates de bal, na een voorzet van Bruma, achter zijn eigen keeper. Door een overtreding van Jorrit Hendrix in het zestienmetergebied kwam Sporting kort voor rust onverwacht terug in de wedstrijd. Aanvoerder Bruno Fernandes benutte de strafschop: 2-1. PSV kwam kort na de pauze weer op een marge van twee doelpunten verschil. Timo Baumgartl scoorde uit een hoekschop van Ihattaren. In de 81e minuut maakte invaller Pedro Mendes de 3-2, maar verder kwam Sporting niet. De tweede poulewedstrijd van PSV is donderdag 3 oktober in Noorwegen tegen Rosenborg BK.

21 viewsCategorie: Sport > Voetbal

PSV start groepsfase met zege op Sporting (Sport1 Voetbal)
Volgens Amerikaanse Siri is Bob Dylan al in 2008 overleden (Metronieuws Voetbal)