RSS FeedsJuve en Atléti maken er een spektakel van (Sport1 Voetbal)

18 september 2019 23:06:22

Juve en Atléti maken er een spektakel van (Sport1 Voetbal)

Juventus en Atlético Madrid hebben in het Wanda Metropolitano een schitterende wedstrijd gespeeld. Na 95 minuten eindigde de wedstrijd in 2-2. Atléti kwam van een 2-0 achterstand terug naar 2-2. Ondanks dat de tweede helft genieten was, viel de eerste helft ontzettend tegen. Beide ploegen kwamen tot weinig echte kansen en vooral verdedigend stonden zowel Juve als Atléti prima hun mannetje. Na rust sloeg Juventus pas toe, met dank aan Juan Cuadrado. De Colombiaan schoot de bal snoeihard in de verre kruising en bracht I Bianconeri op een 1-0 voorsprong. [%fragment id=9808%] HEERLIJKE TWEEDE HELFT Daarna bleef Juve druk zetten en ging de ploeg van Maurizio Sarri op jacht naar de 2-0. Deze kwam er ook al vrij snel. Blaise Matuidi kopte in de 65e minuut een bal prima binnen, maar vrijwel direct daarna deed Atléti al wat terug met de 2-1 van Stefan Savic. CHECK HIER DE GOALS VAN MATUIDI EN SAVIC: [%fragment id=9810%] TOCH NOG GELIJK Maar, de slotfase ging de wedstrijd een nog groter spektakel maken. In de laatste minuten van de wedstrijd maakte Atlético er namelijk nog 2-2 van! Met dank aan een prima kopgoal van Hector Herrera pakt de ploeg van Diego Simeone toch nog een punt in een werkelijk prachtige tweede helft vol met actie. [%fragment id=9811%]

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Di María en PSG geven Real pak op de broek (Sport1 Voetbal)
Bayern München houdt het spannend tegen Rajiv van La Parra en consorten (Voetbalzone)