RSS FeedsKlopp baalt in Napels: `Het was duidelijk geen penalty` (FOK! Sport)

18 september 2019 13:58:09

Klopp baalt in Napels: `Het was duidelijk geen penalty` (FOK! Sport)

Liverpool ging dinsdagavond pijnlijk onderuit bij Napoli. De strafschop die de thuisploeg na rust kreeg, was een cruciaal moment in de wedstrijd. Na 82 minuten ging de bal op de stip toen Andy Robertson een overtreding maakte op José Callejón. Dries Mertens scoorde van elf meter, waarna Fernando Llorente in blessuretijd de eindstand op 2-0 bepaalde. Een teleurstellende avond voor Liverpool, dat in de groepsfase van vorig seizoen ook al in Napels verloor.

24 viewsCategorie: Sport

Kranten verschillen van mening: `Frenkie de Jong, `lijder` bij Barcelona` (FOK! Sport)
NCTV buigt zich over liquidatie advocaat kroongetuige (Metronieuws Sport)