RSS FeedsLeipzig is Benfica de baas (Sport1 Voetbal)

17 september 2019 23:22:10

Leipzig is Benfica de baas (Sport1 Voetbal)

In groep G van de Champions League heeft RB Leipzig de koppositie veroverd. De Duitse ploeg versloeg Benfica in Lissabon met 2-1. Timo Werner scoorde na de rust twee keer. In de 84e minuut verkleinde Haris Seferovic nog wel de achterstand, maar de gelijkmaker zat er niet meer in voor de thuisclub. Eerder op de avond in deze poule speelde Olympique Lyon voor eigen publiek gelijk tegen FC Zenit: 1-1. Namens de thuisploeg zorgde basisspeler Memphis Depay uit een strafschop, die hij zelf had afgedwongen, voor de gelijkmaker. Ploeggenoot Kenny Tete bleef op de bank.

23 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Valse start Liverpool in Champions League (Sport1 Voetbal)
Cillessen met Valencia langs Chelsea (Sport1 Voetbal)