RSS FeedsInter voorkomt nederlaag in blessuretijd (Sport1 Voetbal)

17 september 2019 21:23:27

Inter voorkomt nederlaag in blessuretijd (Sport1 Voetbal)

Internazionale is teleurstellend begonnen aan het hoofdtoernooi van de Champions League. De koploper uit Italië wist in de thuiswedstrijd tegen Slavia Praag in blessuretijd pas een nederlaag te voorkomen: 1-1. Inter is daardoor, in een sterke poule met FC Barcelona en Borussia Dortmund, nu al op achtervolgen aangewezen. In de Italiaanse competitie is Inter na drie duels nog zonder puntenverlies. Het team van trainer Antonio Conte wist tegen Slavia echter geen moment te overtuigen. Slavia Praag bleef voor rust zonder grote problemen overeind en nam na de pauze het initiatief. Dat leidde in de 63e minuut tot een doelpunt. De Nigeriaanse spits Peter Olayinka reageerde attent toen doelman Samir Handanovic de bal na een schot van afstand niet vast wist te houden. Slavia kreeg daarna zelfs enkele mogelijkheden om nog een keer te scoren. Invaller Nicolò Barella redde in de 92e minuut een punt voor Inter. Bij Inter deed verdediger Stefan de Vrij de gehele wedstrijd mee. Aanvaller Mick van Buren ontbrak in de selectie van Slavia Praag.

28 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Hagenaar (71) dood, mogelijk na mishandeling (Metronieuws Voetbal)
Lyon gelijk tegen Zenit dankzij Depay (Sport1 Voetbal)