RSS FeedsAS Roma overtuigend langs Sassuolo (Sport1 Voetbal)

15 september 2019 20:27:51

AS Roma overtuigend langs Sassuolo (Sport1 Voetbal)

AS Roma heeft na drie speelrondes de eerste zege van het seizoen te pakken. In het eigen Stadio Olimpico hadden de Romeinen aan een wervelende eerste helft voldonede om Sassuolo over de knie te leggen. Na rust kwamen de bezoekers nog tot twee doelpunten via Domenico Berardi, maar Roma liet het niet verder komen. Justin Kluivert nam de 4-0 voor zijn rekening. VROEGE 1-0 VOOR AS ROMA [%fragment id=9760%] 3-0 BINNEN 20 MINUTEN [%fragment id=9763%] JUSTIN KLUIVERT SCOORT EINDELIJK WEER [%fragment id=9764%] WERELDSE VRIJE TRAP VAN BERARDI [%fragment id=9767%] DAAR IS BERARDI OPNIEUW [%fragment id=9768%]

24 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Fortuna-coach woest op spits: ´Afschuwelijk en schandalig´ (Telesport Voetbal)
Pérez verbaast zich om Ajax-middenvelder: `Hij speelt 3 van 49 ballen vooruit` (Goal.com)