RSS FeedsMega-overwinning in de maak: Kluivert maakt na halfuur (!) 4-0 in Rome (VoetbalPrimeur AS Roma)

15 september 2019 18:43:30

AS Roma koerst zondagavond in Stadio Olimpico af op een monsterscore tegen Sassuolo. Na 32 minuten staat het al 4-0. Henrikh Mkhitaryan tekende op zijn debuut voor een doelpunt en Justin Kluivert maakte de 4-0. Oog in oog met de goalie van Sassuolo bleef de jonge Oranje-aanvaller uiterst koel.

43 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Serie A > AS Roma

Kluivert ziet concurrent Cengiz met blessure wegvallen bij Roma (FCUpdate.nl AS Roma)
Kluivert, Mkhitaryan en Pellegrini schitteren in ijzersterke eerste helft (Voetbalzone AS Roma)