RSS FeedsDenswil draagt bij aan zege Bologna op Brescia (Sport1 Voetbal)

15 september 2019 17:40:28

Denswil draagt bij aan zege Bologna op Brescia (Sport1 Voetbal)

Stefano Denswil heeft met een doelpunt zijn waarde bewezen voor Bologna. Bij het naar de Serie A gepromoveerde Brescia werd met 4-3 gewonnen. De Nederlandse verdediger maakte na een uur spelen de 3-3. Alfredo Donnarumma hielp de thuisploeg aan een voorsprong met twee doelpunten. Mattia Bani van Bologna scoorde tegen, waarna Andrea Cistana nog voor rust de 3-1 maakte. In het begin van de tweede helft kreeg Daniele Dessena van Brescia zijn tweede gele kaart omdat hij een schwalbe maakte. Met een man meer scoorde Bologna via Rodrigo Palacio. Denswil was vervolgens attent bij een vrije trap en kreeg de bal via zijn voet in het doel. Het doelpunt van Riccardo Orsolini, tien minuten voor tijd, bezorgde Bologna drie punten. Bologna, waar Mitchell Dijks net als Denswil de hele wedstrijd speelde en Jerdy Schouten op de bank bleef, heeft na drie wedstrijden zeven punten.

28 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Stam rekent op Berghuis tegen Rangers (Telesport Voetbal)
Conte: `We moeten gewoon onze mond houden` (Goal.com)