RSS FeedsBournemouth klopt Everton in mooi duel (Sport1 Voetbal)

15 september 2019 17:31:44

Bournemouth klopt Everton in mooi duel (Sport1 Voetbal)

In een lekker duel tussen Bournemouth en Everton met kansen over en weer, is Bournemouth de ploeg die uiteindelijk drie punten binnenhaalt. Callum Wilson was twee keer trefzeker voor de thuisploeg. Bournemouth kwam in de 23e minuut op voorsprong via Wilson. De Brit kopte samen met Nathan Aké de bal achter Jordan Pickford voor de 1-0. Maar vlak voor rust waren de ploegen weer op gelijke hoogte. Een knappe kopgoal van Dominic Calvert-Lewin zorgde voor de 1-1. CHECK HIER DE HEERLIJKE KOPGOAL VAN CALVERT-LEWIN: [%fragment id=9754%] BOURNEMOUTH SLAAT TOE NA RUST Ondanks dat Bournemouth in de tweede helft nauwelijks kansen kreeg, moest Pickford toch twee keer vissen. De eerste kans van de tweede helft voor de thuisploeg viel pas na 20 minuten in de tweede helft, en die kans was ook meteen een goal. Ryan Fraser schoot een vrije trap langs alles en iedereen voor de 2-1. [%fragment id=9756%] Nog geen vijf minuten later was het weer raak voor de ploeg van Aké. Callum Wilson profiteerde van matig verdedigen van Everton en knalde de bal knap in de verre hoek voor de 3-1 en voor zijn tweede van de avond. The Toffees werden niet heel gevaarlijk meer en het bleef bij 3-1. [%fragment id=9757%]

28 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Hevige terugval leidt tot harde woorden en besprekingen bij Feyenoord (Voetbalzone)
Hoffenheim en Schreuder krijgen pak slaag op eigen veld (Goal.com)