RSS FeedsSevilla koploper na uitzege op Alavés (Sport1 Voetbal)

15 september 2019 16:12:36

Sevilla koploper na uitzege op Alavés (Sport1 Voetbal)

Sevilla is de nieuwe koploper van La Liga. De ploeg met Luuk de Jong in de spits won met 1-0 bij Deportivo Alavés. Het doelpunt werd voor rust gemaakt door Jordán. De middenvelder, deze zomer overgenomen van Eibar, schoot raak uit een vrije trap. De Jong, die nog niet scoorde voor Sevilla, werd in de 70e minuut naar de kant gehaald. Sevilla profiteerde van de nederlaag van Atlético Madrid zaterdag tegen Real Sociedad (2-0). De ploeg van trainer Julen Lopetegui gaat alleen aan kop met 10 punten uit 4 wedstrijden.

29 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Luuk de Jong en Sevilla juichen en pakken koppositie in LaLiga (Voetbalzone)
Sevilla koploper na moeizame zege op Alavés (Sport1 Voetbal)