RSS FeedsAtalanta in laatste minuut langs Genoa (Sport1 Voetbal)

15 september 2019 15:06:56

Atalanta in laatste minuut langs Genoa (Sport1 Voetbal)

Atalanta heeft drie dagen voordat de ploeg debuteert in de Champions League een benauwde 2-1 zege geboekt op Genoa. Het beslissende doelpunt, gemaakt door Duvan Zapata op aangeven van Marten de Roon, viel in de vijfde en tevens laatste minuut van de blessuretijd. Atalanta leidde in Genua vanaf de 64e minuut nadat de Colombiaan LuĂ­s Muriel een strafschop had benut. De gelijkmaker viel pas in de extra tijd. Domenico Criscito schoot vanaf de strafschopstip raak namens de thuisploeg. Atalanta, met Hans Hateboer in de basis en De Roon als invaller, sloeg niet veel later alsnog toe. Voor de Colombiaan Zapata was het zijn derde competitietreffer. Atalanta is subtopper met 6 punten uit drie duels. Woensdag begint de ploeg van coach Gian Piero Gasperini in de Champions League met een uitwedstrijd tegen Dinamo Zagreb.

35 viewsCategorie: Sport > Voetbal

VIDEO - De schitterende knuffelregen van de fans van ADO in De Kuip (Voetbalzone)
Droomdebuut Reza Ghoochannejhad een `mooi´ antwoord op `alle bullshit´ (Voetbalzone)