RSS FeedsPEC-debutant Reza steelt de show met vier doelpunten tegen RKC (FCUpdate.nl RKC Waalwijk)

15 september 2019 14:20:29

Het was de zondag de dag van Reza Ghoochannejhad. De aanvaller maakte in de tweede helft zijn debuut voor PEC Zwolle bij een 1-2 achterstand tegen RKC Waalwijk en boog dit met vier doelpunten eigenhandig om tot 5-2. Diep in de blessuretijd maakte Gustavo Hamer er nog 6-2 van. Lange tijd was RKC zeker niet minder dan PEC, maar de show van Reza deed de hekkensluiter de das om.

65 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > RKC Waalwijk

Reza maakt als invaller tijdens debuut 4 goals voor winnend PEC Zwolle (Soccernews.nl RKC Waalwijk)
Reza beleeft historisch debuut en scoort vier keer (!) na rust tegen weerloos RKC (VoetbalPrimeur RKC Waalwijk)