RSS FeedsReal Sociedad verrast Atlético Madrid (Sport1 Voetbal)

14 september 2019 20:58:05

Real Sociedad verrast Atlético Madrid (Sport1 Voetbal)

Atlético Madrid heeft in de Spaanse competitie een pijnlijke nederlaag geïncasseerd. Vier dagen voor de topper thuis tegen Juventus in de Champions League verloor de nummer twee van vorig seizoen met 2-0 bij Real Sociedad. Het was voor de Madrilenen de eerste verliespartij na drie overwinningen op rij. Martin Ødegaard had een groot aandeel in de verrassende overwinning van zijn ploeg. De Noorse oud-speler van sc Heerenveen en Vitesse opende in de 58e minuut de score met een bekeken schot. Kort daarna trof ploeggenoot Nacho Monreal van dichtbij doel uit een vrije trap van Ødegaard. Doelman Jan Oblak kreeg daarbij een tik tegen zijn hoofd. Vijf minuten later moest de Sloveen aangeslagen naar de kant. Antonio Adán was zijn vervanger. Met negen punten leidt Atlético voorlopig nog wel in La Liga. Real Sociedad staat met zeven punten in de subtop.

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Marco van Basten lovend: `Ajax heeft dan echt een perfecte speler in huis´ (Voetbalzone)
Ajax verslaat Heerenveen: 4-1 (Sport1 Voetbal)