RSS FeedsLeverkusen hard onderuit in Dortmund (Sport1 Voetbal)

14 september 2019 18:06:18

Leverkusen hard onderuit in Dortmund (Sport1 Voetbal)

Bayer Leverkusen is niet langer ongeslagen in de Bundesliga. De ploeg van trainer Peter Bosz ging tijdens de vierde speelronde hard onderuit bij Borussia Dortmund: 4-0. Voor de thuisploeg kwamen Marco Reus (twee), Paco Alcácer en Raphaël Guerreiro tot scoren. Bij Leverkusen bleef Daley Sinkgraven op de bank. Dortmund kwam door de thuiszege op negen punten, voorlopig goed voor de tweede plek. Leverkusen bleef op zeven punten staan. Dortmund ontvangt dinsdag Barcelona in de Champions League. Een dag later treedt Leverkusen thuis tegen Lokomotiv Moskou aan. Om 18.30 uur begint de topper tussen koploper RB Leipzig en titelhouder Bayern München. Davy Klaassen vervulde een hoofdrol bij Werder Bremen in de gewonnen uitwedstrijd tegen FC Union Berlin (1-2). De ex-Ajacied benutte in de vijfde minuut een strafschop (0-1), maar zag doelman Rafal Gikiewicz zijn tweede penalty in de 55e minuut fraai keren. Uit de hoekschop daarna zorgde Niclas Füllkrug alsnog voor 1-2 namens de bezoekers.

20 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Ajax start met Huntelaar en Schuurs (Sport1 Voetbal)
Ontketende Abraham schrijft historie; Man United en Tottenham juichen eindelijk (Voetbalzone)