RSS FeedsLiverpool klopt Newcastle ondanks goal Willems (Sport1 Voetbal)

14 september 2019 15:55:56

Liverpool klopt Newcastle ondanks goal Willems (Sport1 Voetbal)

Liverpool heeft ook in de vijfde speelronde van de Premier League geen puntenverlies geleden. Op Anfield werd het 3-1 tegen Newcastle United, dat door een fraai doelpunt van Jetro Willems al na zeven minuten nog wel de leiding had genomen. Willems kreeg de bal aangespeeld op de rand van het strafschopgebied en hij tikte de bal met links achter zijn standbeen naar zijn rechtervoet, waarna hij verwoestend uithaalde in de verre hoek. Het doelpunt van de linksback, afgelopen zomer op huurbasis overgekomen van Eintracht Frankfurt, leverde de bezoekers geen punt op. Via twee doelpunten van Sadio Mané voor rust en één van Mo Salah in de tweede helft pakte Liverpool alsnog de vijfde zege. Vooral bij de assist bij de 3-1 van Salah, een hakbal van Roberto Firmino, droop de klasse ervanaf. Liverpool begint dinsdag in Napels tegen Napoli aan de Champions League, het toernooi dat de formatie van Jürgen Klopp vorig seizoen wist te winnen.

19 viewsCategorie: Sport > Voetbal

VIDEO - Matthijs de Ligt brengt Juventus in de problemen met belabberde pass (Voetbalzone)
5x dit moet je doen op het Spaanse eiland Formentera (Metronieuws Voetbal)