RSS FeedsReal Madrid geeft zeker lijkende zege bijna weg bij debuut Hazard (FCUpdate.nl Real Madrid)

14 september 2019 15:05:54

Real Madrid heeft het zichzelf zaterdagmiddag onnodig moeilijk gemaakt tegen Levante. Met een comfortabele 3-0 voorsprong bij rust achten de Madrilenen die tweede overwinning van het seizoen binnen te hebben, maar in de tweede helft kwam Levante nog terug tot 3-2. De gelijkmaker volgde niet, waardoor het langverwachte debuut van Eden Hazard niet werd verpest.

30 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Primera Division > Real Madrid

Real Madrid zakt in na show van Karim Benzema; Eden Hazard maakt debuut (Voetbalzone Real Madrid)
Herstelde Hazard staat voor officieel Real Madrid-debuut (FCUpdate.nl Real Madrid)