RSS FeedsNapoli wint spectaculair duel in Florence (Sport1 Voetbal)

24 augustus 2019 23:04:06

Napoli wint spectaculair duel in Florence (Sport1 Voetbal)

Napoli is met een spectaculaire overwinning bij Fiorentina begonnen aan de competitie in de Serie A. De nummer twee van het vorige seizoen zegevierde met 4-3. Voor de thuisclub kwamen Erick Pulgar (1-0), Nikola Milenkovic (2-2) en Kevin-Prince Boateng (3-3) tot scoren. Lorenzo Insigne (twee), Dries Mertens en José Callejón troffen doel namens de bezoekers. De Mexicaan Hirving Lozano behoorde nog niet tot de selectie van Napoli. De 24-jarige international zette vrijdag zijn handtekening onder een lucratief contract na twee succesvolle jaren bij PSV. Aanwinst Franck Ribéry (ex-Bayern München) viel bij Fiorentina in de 78e minuut in. Ook de Franse aanvaller kon niet voor 4-4 zorgen, al claimde hij nog wel vergeefs een strafschop. Eerder op de avond behaalde Juventus een magere zege bij Parma (0-1). Verdediger Giorgio Chiellini maakte in de 21e minuut het doelpunt. Aankoop Matthijs de Ligt bleef op de bank bij de landskampioen.

23 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Heerenveen krijgt te weinig in vermakelijke wedstrijd tegen FC Twente (Voetbalzone)
`De Stier´ laat uitblinkende Jasper Cillessen en Valencia in mineur achter (Voetbalzone)