RSS FeedsHeracles pakt met laat doelpunt verdiend punt tegen Vitesse (FCUpdate.nl Eredivisie)

24 augustus 2019 21:52:17

De wedstrijd tussen Heracles Almelo en Vitesse heeft geen winnaar opgeleverd. In Almelo kwam de uitploeg in de tweede helft ietwat tegen de verhoudingen in op een 0-1 voorsprong, nadat Heracles niet voor het eerst dit seizoen vergat de geboden kansen op de helft van de uitploeg af te maken. Ook na deze treffer hadden de Almeloƫrs het gevaarlijkste van het spel, wat tien minuten voor tijd resulteerde in een verdiende gelijkmaker van Cyriel Dessers.

29 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie

Politie zet waterkanon in bij protesten G7 (Metronieuws Eredivisie)
Vitesse laat koppositie liggen door defensief gestuntel: Heracles pakt punt (VoetbalPrimeur Eredivisie)