RSS FeedsJuve verslaat Parma zonder De Ligt (Sport1 Voetbal)

24 augustus 2019 20:05:41

Juve verslaat Parma zonder De Ligt (Sport1 Voetbal)

Juventus is de competitie goed begonnen. Op bezoek bij Parma won de kampioen met 1-0 door een doelpunt van Giorgio Chiellini. Matthijs de Ligt bleef de hele wedstrijd op de bank. Juventus had geen lastige eerste helft. De ploeg uit Turijn kreeg grote kansen via Ronaldo, maar het was Giorgio Chiellini die het eerste doelpunt van het seizoen maakte.  [%fragment id=9476%] Ronaldo leek nog voor rust de voosprong te vergroten, maar de Portugees stond buitenspel. Met het blote oog was dat niet te zien. [%fragment id=9477%] In de tweede helft kwam Juve niet in de problemen. De ploeg van Maurizio Sarri kreeg zelf nog wat mogelijkheden, maar het net werd niet meer gevonden.

27 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Live meepraten in de Eredivisie: sc Heerenveen - FC Twente (Voetbalzone)
Transfernieuws: Kozakken Boys strikt voormalig Real-speler (Telesport Voetbal)