RSS FeedsJonkies schieten Chelsea naar eerste zege (Sport1 Voetbal)

24 augustus 2019 16:02:11

Jonkies schieten Chelsea naar eerste zege (Sport1 Voetbal)

Chelsea heeft de eerste overwinning in Premier League onder leiding van Frank Lampard geboekt. De ploeg uit Londen won met 3-2 op bezoek bij promovendus Norwich City. In een leuke wedstrijd bezorgden jonkies Tammy Abraham en Mason Mount Chelsea de drie punten. DOELPUNTEN Binnen zes minuten lagen aan allebei de kanten de bal al in het net. Abraham zette de ploeg van Frank Lampard vroeg op voorsprong door zijn eerste doelpunt voor Chelsea in de Premier League te maken.  [%fragment id=9468%] De promovendus was niet van slag, want een paar minuten later was het alweer raak. Revelatie Teemu Pukki was deze keer niet de doelpuntenmaker, maar de aangever. Todd Cantwell benutte de kans. [%fragment id=9469%] In de leuke eerste helft was het Mount die zijn talent liet zien. De oud-speler van Vitesse speelde zich knap vrij en schoot de bal fraai achter Tim krul binnen.  [%fragment id=9467%] Toch ging de uitploeg niet met een voorsprong rusten. Wie anders dan Pukki bracht The Canaries weer terug naast Chelsea. Het was voor de Fin zijn vijfde doelpunt dit seizoen. [%fragment id=9470%]  ABRAHAM De jonkies van Chelsea zorgden voor de doelpunten. In de tweede helft schoot Abraham zijn tweede van de dag tegen de touwen. De 21-jarige spits schoof de bal achter Krul. [%fragment id=9471%]  Het is voor Lampard zijn eerste overwinning als trainer van Chelsea in de Premier League. The Blues hebben nu vier punten uit drie wedstrijd. Norwich City blijft op drie punten staan uit evenveel wedstrijden.

21 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Ajax zonder Van de Beek tegen APOEL (Sport1 Voetbal)
Moeizaam scorend Heracles treft makkelijk scorend Vitesse. (Goal.com)