RSS FeedsEverton onderuit bij Villa (Sport1 Voetbal)

23 augustus 2019 23:05:38

Everton onderuit bij Villa (Sport1 Voetbal)

Aston Villa heeft de eerste driepunter van het seizoen binnen. De promovendus won op het eigen Villa Park van Everton. De bezoekers uit Liverpool konden geen échte vuist maken, en gingen met 2-0 onderuit. Bij winst had Everton de dag afgesloten als koploper in de Premier League. De gastheren boden goed partij aan het dure elftal dat technisch directeur Marcel Brands heeft samengesteld voor Everton. De ploeg uit Liverpool heeft prima vaardige spelers, maar oogde in Birmingham niet als een hecht team. Halverwege de eerste helft vond Villa een opening. Jota vond heel knap zijn spits Wesley, die op zijn beurt geen fout maakte en scoorde: [%fragment id=9457%] Invaller Theo Walcott kreeg in de  slotfase nog een grote kans. Op aangeven van een andere invaller, aankoop Moise Kean, mikte hij te hoog. En zoals het dan gaat in het voetbal, was het even later aan de andere kant wel raak. Na een prima counter nam Anwar el Ghazi de bal knap mee en scoorde: [%fragment id=9460%] Zo bleef het bij 1-0 voor de thuisploeg. Villa heeft nu drie uit drie. Everton heeft de goede seizoensstart geen gevolg gegeven en heeft nu vier punten.

34 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Dortmund pakt Köln in slotfase (Telesport Voetbal)
El Ghazi bekroont eerst overwinning Aston Villa met doelpunt in blessuretijd (Voetbalzone)