RSS FeedsLakoniek Sevilla wint eenvoudig van Granada (Sport1 Voetbal)

23 augustus 2019 22:12:34

Lakoniek Sevilla wint eenvoudig van Granada (Sport1 Voetbal)

Sevilla is ook na twee speelrondes nog foutloos in de Priméra Division. De werkgever van spits Luuk de Jong won op bezoek bij promovendus Granada met 1-0. De score had heel anders kunnen uitpakken, beide ploegen misten scherpte in de afronding. De eerste helft was weinig verheffend. Het spel lag lang stil na een fikse blessure van Sergio Reguilón. De huurling van Real Madrid botste hard tegen Victor Diaz en moest het ved verlaten. Het leverde liefst zeven minuten blessuretijd op.  [%fragment id=9454%] Het hoogtepunt van het eerste bedrijf was deze heerlijke panna van Lucas Ocampos: [%fragment id=9455%] In de tweede helft nam Sevilla verdiend de leiding. Na een prima aanval kwam spits Luuk de Jong vrij voor doelman Rui Silva, maar hij kon niet uithalen. De bal viel voor de voeten van Joan Jordan, die beheerst binnenschoot.  [%fragment id=9456%] Sevilla staat bovenaan met zes uit twee, en heeft bovendien nog geen doelpunt geïncasseerd. Granada blijft vooralsnog steken op een punt.

24 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Luuk de Jong en Sevilla winnen ook in Los Cármenes en gaan aan kop (Voetbalzone)
Eredivisie-degradanten winnen opnieuw (Telesport Voetbal)