RSS FeedsCillessen debuteert met gelijkspel door penalty in 100ste minuut (FCUpdate.nl Primera Division)

23 augustus 2019 11:15:20

Jasper Cillessen (op archiefbeeld) heeft een vervelend debuut gekend bij Valencia. De ploeg voor wie hij het doel verdedigt speelde niet bepaald geweldig in eigen huis zaterdagavond tegen Real Sociedad, maar leek door een doelpunt van Gameiro wel op weg naar een 1-0 overwinning en dus een clean sheet voor Cillessen, maar in de honderdste minuut (!) kregen de bezoekers een strafschop die werd omgezet in een doelpunt: 1-1.

14 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Primera Division

Zidane slaat helemaal om: `Bale blijft bij Real Madrid` (FCUpdate.nl Primera Division)
Twente heeft Barça-middenvelder Busquets bijna binnen (FCUpdate.nl Primera Division)