RSS FeedsOok in tweede duel puntverlies voor inspiratieloos Feyenoord (FCUpdate.nl Feyenoord)

12 augustus 2019 11:14:05

Feyenoord heeft het goede gevoel van de Europa League-wedstrijd tegen Dinamo Tiblisi in de Eredivisie geen goed gevolg kunnen geven. Na een matige eerste helft kwam de ploeg van Jaap Stam op slag van rust op voorsprong door een benutte strafschop van Steven Berghuis, maar Ibrahim Dresevic trok de stand met een heerlijke pegel tien minuten voor tijd weer gelijk. Zo moet Stam dus nog minimaal een week wachten op zijn eerste Eredivisie-winst als coach van Feyenoord (1-1).

27 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > Feyenoord

Stam wijt nieuw puntverlies Feyenoord deels aan vermoeidheid (FCUpdate.nl Feyenoord)
Stam geeft Karsdorp meteen basisplaats, Fer ontbreekt (FCUpdate.nl Feyenoord)