RSS FeedsNegatieve hoofdrol Gnagnon bij winst Sevilla (Sport1 Voetbal)

22 juli 2019 02:58:42

Negatieve hoofdrol Gnagnon bij winst Sevilla (Sport1 Voetbal)

Sevilla heeft zondagnacht een 2-1 zege geboekt op Liverpool. De wedstrijd zal echt de boeken in gaan als het duel van Joris Gnagnon. De middenvelder deelde een bizar doodschop uit aan Yasser Larouci van Liverpool. BIZARRE DOODSCHOP Gnagnon viel in na 60 minuten en kon een kwartier later alweer vertrekken. Hij was boos dat teamgenoot Munir El Haddadi geen vrije trap kreeg. Vervolgens greep de middenvelder zelf in.  JORIS GNANGNON SNAPT HET BEGRIP OEFENDUEL NIET [%fragment id= 9222%] VERMAKELIJKE WEDSTRIJD  Vooral de beginfase van de wedstrijd was genieten. Beide teams vielen flink aan. Luuk de Jong kreeg 2 grote kansen, maar wist deze niet te benutten. Zijn teamgenoot Nolito deed dat wel. Hij schoot een voorzet hard binnen. Maar nog voor rust herstelde Liverpool de schade. Divock Origi tikte een corner binnen. Uitendelijk was het Alejandro Pozo die de winnende binnen schoot. HEERLIJK SCHOT VAN NOLITO BRENGT SEVILLA OP VOORSPRONG [%fragment id= 9220%] ORIGI TIKT BINNEN [%fragment id= 9221%] POZO BESLIST HET DUEL [%fragment id= 9223%]

35 viewsCategorie: Sport > Voetbal

In de wandelgangen: Van `t Schip neemt Ajacied met zich mee (Voetbalzone)
Noussair Mazraoui traint met kickbokser; Megan Rapinoe duikt op bij Arsenal (Voetbalzone)