RSS FeedsLaatste test AZ valt in het water (Sport1 Voetbal)

20 juli 2019 17:34:25

Laatste test AZ valt in het water (Sport1 Voetbal)

De laatste oefenwedstrijd van AZ in de aanloop naar het Europese duel met BK Häcken is in het water gevallen. Het duel met de Belgische club KV Oostende moest kort na rust gestaakt worden vanwege overvloedige regenval en onweer. Oostende was aan het einde van de eerste helft op voorsprong gekomen via Sindrit Guri, die de bal uit een hoekschop kon intikken (0-1). Het oefenduel met de Belgische eersteklasser vormde het slotstuk van de open dag van AZ. Arne Slot, de nieuwe hoofdtrainer van de Alkmaarse club, koos voor Ferdy Druijf in de punt van de aanval. De spits had voorin gezelschap van Albert Gudmundsson en Calvin Stengs. Myron Boadu en Oussama Idrissi moesten genoegen nemen met een plek op de bank. Vlak voordat het duel werd afgebroken, kopte Ron Vlaar nog op de lat. AZ ontvangt donderdag de Zweedse club Häcken in de tweede voorronde van de Europa League. Een week later is de return in Göteborg.

36 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Uitslagen oefenduels: Sierhuis en Nunnely scoren; wedstrijd AZ gestaakt (Voetbalzone)
Pinot wint op de Tourmalet, Kruijswijk zeer sterk (Metronieuws Voetbal)