RSS FeedsAlgerije tegen Senegal in finale Arika Cup (Sport1 Voetbal)

14 juli 2019 23:24:26

Algerije tegen Senegal in finale Arika Cup (Sport1 Voetbal)

Algerije heeft zich geplaatst voor de finale van de Afrika Cup. De Algerijnen versloegen in de halve finale in Caïro Nigeria met 2-1. In de finale vrijdag in Caïro treft Algerije Senegal, dat eerder op de dag na verlenging met 1-0 had gewonnen van Tunesië. De Nederlandse Nigeriaan William Troost-Ekong zorgde met een eigen doelpunt voor de voorsprong voor Algerije. Nigeria kwam ruim een kwartier voor tijd op gelijke hoogte. Odion Ighalo benutte een strafschop, na hands bij Algerije. Het duel leek net als de andere halve finale op verlenging uit te gaan lopen, totdat Riyad Mahrez diep in blessuretijd Algerije met een vrije trap naar de finale schoot. De voetballer van Manchester City krulde de bal om de muur, onhoudbaar voor doelman Daniel Akpeyi.

30 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Riyad Mahrez dompelt Nigeria in rouw met rake vrije trap in extremis (Voetbalzone)
Senegal en Algerije naar finale Afrika Cup (Telesport Voetbal)