RSS FeedsSenegal in finale door eigen doelpunt Tunesië (Sport1 Voetbal)

14 juli 2019 21:13:33

Senegal in finale door eigen doelpunt Tunesië (Sport1 Voetbal)

Senegal heeft zich als eerste land geplaatst voor de finale van de Afrika Cup. In de halve finale in Caïro versloegen de Senegalezen Tunesië met 1-0 in de verlenging door een eigen doelpunt. Senegal had het betere van het spel, maar kon de kansen in het 30 Juni Stadion in de Egyptische hoofdstad niet verzilveren. Tunesië kreeg een kwartier voor tijd dé mogelijkheid om op voorsprong te komen. Ferjani Sassi mocht een strafschop nemen na hands, maar schoot de bal veel te slap in. Enkele minuten later kreeg ook Senegal een strafschop, na een overtreding op Ismaïla Sarr. Ook de inzet van Henri Saivet werd gestopt. In de verlenging kreeg Tunesië op knullige wijze een doelpunt tegen. Doelman Mouez Hassen tikte bij een vrije trap de bal tegen het hoofd van verdediger Dylan Bronn, waarop de bal in het doel belandde. De Tunesiërs dachten nog een strafschop te krijgen na hands, maar de Ethiopische scheidsrechter besliste anders.

34 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Griezmann met rugnummer 17 bij Barça (Sport1 Voetbal)
Zlatan: ´Misschien kan ik wel directeur bij Ajax worden´ (Telesport Voetbal)