RSS FeedsAjax verslaat Basaksehir in Oostenrijk (Sport1 Voetbal)

14 juli 2019 20:33:15

Ajax verslaat Basaksehir in Oostenrijk (Sport1 Voetbal)

Ajax heeft in het Oostenrijkse Bramberg de oefenwedstrijd tegen het Turkse Basaksehir met 2-1 gewonnen. Ajax oefent deze week in Oostenrijk ook nog tegen Watford. In de eerste helft bracht Kasper Dolberg Ajax na een mooie aanval met een intikker op 1-0. Na veel wissels aan beide kanten in de rust was Basaksehir in de tweede helft enkele keren gevaarlijk. Toch kwam Ajax op 2-0. Een bal van Mert Gunok belandde via de lat op de lijn. De doelman sloeg de bal nog weg, maar Klaas-Jan Huntelaar faalde niet in de rebound. Edin Visca deed nog wat terug voor de Turkse club: 2-1. De ploeg van coach Erik ten Hag was zonder Matthijs de Ligt afgereisd naar het trainingskamp. De verdediger is zijn transfer naar Juventus aan het afronden. Ook internationals André Onana, Nicolás Tagliafico, Noussair Mazraoui en Hakim Ziyech ontbraken nog. Zij kwamen allen in actie op de Afrika Cup of de Copa América.

33 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Tadic direct weer op dreef bij Ajax (Telesport Voetbal)
Eigen doelpunt beslist spannende halve finale tussen Senegal en Tunesië (Voetbalzone)