RSS FeedsUnion houdt Stuttgart op 2-2 in play-offs (Sport1 Voetbal)

23 mei 2019 23:24:24

Union houdt Stuttgart op 2-2 in play-offs (Sport1 Voetbal)

VfB Stuttgart heeft het eerste duel om promotie/degradatie in Duitsland niet kunnen winnen van Union Berlin. De Bundesligaclub kwam in eigen huis niet verder dan 2-2 tegen de uitdager uit de tweede Bundesliga. De clubs spelen maandag de tweede wedstrijd in Berlijn. Christian Gentner schoot Stuttgart in de 41e minuut op 1-0. Lang konden de supporters van de thuisploeg niet genieten van die voorsprong. Uit de aftrap ging Union op zoek naar de gelijkmaker. Een lange pass van Andersson bereikte Suleiman Abdullahi. Die nam de bal goed aan en tikte de gelijkmaker binnen. Aanvaller Mario Gómez, in de tweede helft in de ploeg gekomen, zag zijn schot na een rush naar het doel van Union van richting veranderd worden. Daardoor was doelman Rafal Gikiewicz kansloos (2-1). Union kwam echter voor de tweede keer op gelijk hoogte door een rake kopbal van Marvin Friedrich. Stuttgart-keeper Ron-Robert Zieler hield in blessuretijd nog een kopbal van Andersson uit het doel.

25 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Advocaat: `Hij kost 20 of 25 miljoen, net zoveel als heel FC Utrecht´ (Voetbalzone)
Van der Gaag in gesprek met Ajax (Telesport Voetbal)