RSS FeedsHockeysters Amsterdam op 1-0 in play-offs (Sport1 Overig)

23 mei 2019 22:45:47

Hockeysters Amsterdam op 1-0 in play-offs (Sport1 Overig)

De hockeysters van Amsterdam hebben de eerste wedstrijd in de finale van de play-offs met 2-1 gewonnen van titelverdediger Den Bosch. Aanvoerster Eva de Goede maakte uit een strafbal vlak voor tijd de winnende treffer. Zaterdag volgt de tweede wedstrijd in Den Bosch. Frédérique Matla had Den Bosch in het derde kwart op voorsprong gebracht. Haar inzet werd van richting veranderd en belandde in het doel. Kitty van Male zorgde enkele minuten later voor de gelijkmaker uit een rebound. Het schot van Charlotte Verga werd nog gestopt, maar de inzet van Van Male was onhoudbaar. In het vierde kwart kreeg Amsterdam een strafbal nadat Marijn Veen gehaakt werd. Het protest van Den Bosch werd afgewezen en De Goede faalde niet. Ze zette Amsterdam op 1-0 voorsprong in de play-offs.

32 viewsCategorie: Sport

Hockeysters Amsterdam leiden in play-offs (Telesport)
Een impressie van de Backstreet Boys in de Ziggodome (Metronieuws Sport)