Headlinez Home  

RSS FeedsWaarom `Avengers: Endgame` voorlopig niet de best verdienende film ooit zal worden (FilmTotaal)

 
 

21 mei 2019 07:55:58

 
Waarom `Avengers: Endgame` voorlopig niet de best verdienende film ooit zal worden (FilmTotaal)
 
Avengers: Endgame is hard op weg om de best verdienende film ooit te worden. Enkel Avatar staat met een wereldwijde verdienste van 2,7 miljard dollar nog in de weg. Gezien de 2,6 miljard dollar waar de meest recente Marvel-film nu op staat, lijkt het geen probleem en zal Avatar straks van de troon gestoten worden. Maar is Endgame nou eigenlijk wel de best verdienende film ooit? Het ligt er namelijk maar net aan hoe je ernaar kijkt. Een belangrijk gebrek in de manier waarop tegenwoordig over box office verdiensten geschreven wordt, en de vergelijking met de prestaties van films uit het verleden, is dat er geen rekening gehouden wordt met inflatie. Dat moet eigenlijk wel, wil je weten hoe de prestaties van een film zich daadwerkelijk verhouden ten opzichte van andere producties uit het verleden. Nog niet Als je inflatie meetelt, lijkt het erop dat Endgame bij lange na niet de best verdienende film ooit is. Als je inflatie meerekent, is Endgame op dit moment de vijfde best verdienende film in de geschiedenis. Er gaan maar vier titels voor: Star Wars (1977), Titanic (1997), Avatar (2009) en Gone with the Wind (1939). Dat laat zich als volgt vertalen naar een toplijstje: 1. Gone with the Wind - 3,728 miljard dollar2. Avatar - 3,273 miljard dollar3. Titanic - 3,099 miljard dollar4. Star Wars - 3,061 miljard dollar5. Avengers: Endgame - 2,614 miljard dollar Kortom: als je er zo naar kijkt, heeft Endgame nog een lange weg te gaan om de best verdienende film uit de geschiedenis te worden. Maar de teerling is geworpen, dus wie weet!


Bligg Del.icio.us Digg eKudos Facebook Google MSNReporter NuJij StumbleUpon Symbaloo Twitter
 
26 viewsCategorie: Multimedia > Film
 
Game of Thrones-fan Willem kijkt allerlaatste aflevering ooit in de bios: `Het wordt magisch!` (Omroep Brabant regio Noordoost)
De Argentijnse topverdediger Lisandro Martínez tekent een 4-jarig contract bij Ajax (Voetbalblog.nl)
 
 
blog comments powered by Disqus


Headlinez.nl
Het laatste nieuws verzameld op onderwerp, uit meer dan duizend nieuwsbronnen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Registreren | WW Ophalen

Zoek:

Film

Gebruik deze knoppen om ons te bookmarken:
Bligg Del.icio.us Digg eKudos Facebook Google MSNReporter NuJij StumbleUpon Symbaloo Twitter


Valid HTML 4.01 Transitional
Copyright © 2008 - 2019 Indigonet Services B.V.. Contact: Tim Hulsen. Lees hier onze privacyverklaring.
Andere websites van Indigonet Services B.V.: Vacatures News Science Tweets Travel Photos Nachrichten Indigonet Finances Leer Mandarijn