Headlinez Home  

RSS Feeds‘Bedrijfscultuur kun je niet van bovenaf bepalen’ (Foodlog)

 
 

20 mei 2019 08:31:22

 
‘Bedrijfscultuur kun je niet van bovenaf bepalen’ (Foodlog)
 


Tony´s Chocolonely heeft dit jaar een tweede plaats veroverd in de strijd om de titel `beste werkplek van Nederland´. Wat heb je nodig om zo´n werkplek te worden? `Alle medewerkers leven de kernwaarden van Tony´s.`


 
30 viewsCategorie: Cultuur > Gastronomie
 
Angela: Blijf wakker en help kinderen in nood (Metronieuws Eten)
Fruit is het nieuwe nepleer (Foodlog)
 
 
blog comments powered by Disqus


Headlinez.nl
Het laatste nieuws verzameld op onderwerp, uit meer dan duizend nieuwsbronnen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Registreren | WW Ophalen

Zoek:

Gastronomie


Copyright © 2008 - 2024 Indigonet Services B.V.. Contact: Tim Hulsen. Lees hier onze privacyverklaring.
Andere websites van Indigonet Services B.V.: Vacatures News Science Tweets Nachrichten