RSS FeedsRKC Waalwijk wint en brengt zwak Excelsior in de problemen (FCUpdate.nl RKC Waalwijk)

19 mei 2019 18:52:05

RKC heeft zondagmiddag goede zaken gedaan in de eerste halve finale van de play-offs om promotie/degradatie. In Waalwijk was de ploeg van trainer Fred Grim met 2-1 te sterk voor Excelsior. Mario Bilate zorgde in de eerste helft voor de voorsprong, Jeffry Fortes maakte in de tweede helft de gelijkmaker. Jurien Gaari bezorgde RKC tien minuten voor tijd alsnog de overwinning.

29 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > RKC Waalwijk

`Ik vind het verschrikkelijk voor de fans, excuus, dit kan natuurlijk niet` (VoetbalPrimeur RKC Waalwijk)
Oranje Onder 17 prolongeert Europese titel na sterke eerste helft (Soccernews.nl RKC Waalwijk)