RSS FeedsMessi scoort twee keer in slotduel Barcelona (Sport1 Voetbal)

19 mei 2019 18:34:26

Messi scoort twee keer in slotduel Barcelona (Sport1 Voetbal)

FC Barcelona heeft de laatste wedstrijd van het seizoen in de Spaanse voetbalcompetitie niet gewonnen. De kampioen speelde bij SD Eibar gelijk: 2-2. Alle doelpunten vielen voor rust. Middenvelder Marc Cucurella opende in de 20e minuut de score. Daarna was het de beurt aan Lionel Messi. De Argentijnse spelmaker maakte in de 31e minuut gelijk en bracht Barcelona een minuut later op voorsprong. De 2-2 kwam kort voor rust op naam van verdediger Pablo De Blasis. Oranje-international Jasper Cillessen verdedigde het doel bij FC Barcelona. Messi kwam met zijn twee treffers uit op 36 doelpunten in de competitie dit seizoen. Zijn ploeggenoot Luis Suárez eindigde, samen met Karim Benzema van Real Madrid, als tweede op de topscorerslijst met 21 doelpunten.

28 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Cillessen dankt Messi na 2 ongelukkige tegengoals (Sport1 Voetbal)
Harroui schiet Sparta in matig duel langs TOP Oss (Telesport Voetbal)