Headlinez Home  

RSS FeedsDisney vindt regisseur voor eerste live-action `Rescue Rangers`-film (ja, Knabbel en Babbel uit jouw jeugd!) (FilmTotaal)

 
 

19 mei 2019 13:27:59

 
Disney vindt regisseur voor eerste live-action `Rescue Rangers`-film (ja, Knabbel en Babbel uit jouw jeugd!) (FilmTotaal)
 
Disney heeft Akiva Schaffer, voornamelijk bekend van de komediegroep Lonely Island, ingehuurd voor de regie van Rescue Rangers, de eerste live-action-film over de bekende grondeekhoorntjes Knabbel en Babbel. Knabbel en Babbel bestaan al sinds 1943, maar kregen in 1989 een volledige make-over met de cartoon Rescue Rangers. Hierin vormen de twee eekhoorntjes een detectiveteam waarin Knabbel de serieuze en Babbel de humorvolle partner is. Dat zorgde voor een leuke dynamiek die nu in een hybride live-action- en animatievorm vertaald mag worden naar het witte doek. Achter de schermen Dan Gregor en Doug Mand hebben het script geschreven. Rescue Rangers wordt geen oorsprongsverhaal, zo weet The Hollywood Reporter te melden. Daarnaast volgt de film ook de detective-insteek van de serie niet. In plaats daarvan wordt Rescue Rangers omschreven als een `coole, meta, zelfbewuste` film. David Hoberman en Todd Lieberman, de producenten achter The Muppets (2011) en Beauty and the Beast (2017), zullen ook dit project produceren. Het is niet bekend welke distributieplannen Disney voor Rescue Rangers heeft. De studio zou de film uit kunnen brengen in de bioscoop, maar een release op zijn nieuwe streamingdienst Disney+ behoort ook tot de mogelijkheden. Bekijk de trailer/video Rescue Rangers heeft nog geen releasedatum.


Bligg Del.icio.us Digg eKudos Facebook Google MSNReporter NuJij StumbleUpon Symbaloo Twitter
 
27 viewsCategorie: Multimedia > Film
 
Exclusief: vliegtuig applaudisseert voor Duncan (Telegraaf Algemeen)
Oostenrijk kiest in september nieuw parlement (Telegraaf DigiTaal)
 
 
blog comments powered by Disqus


Headlinez.nl
Het laatste nieuws verzameld op onderwerp, uit meer dan duizend nieuwsbronnen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Registreren | WW Ophalen

Zoek:

Film

Gebruik deze knoppen om ons te bookmarken:
Bligg Del.icio.us Digg eKudos Facebook Google MSNReporter NuJij StumbleUpon Symbaloo Twitter


Valid HTML 4.01 Transitional
Copyright © 2008 - 2019 Indigonet Services B.V.. Contact: Tim Hulsen. Lees hier onze privacyverklaring.
Andere websites van Indigonet Services B.V.: Vacatures News Science Tweets Travel Photos Nachrichten Indigonet Finances Leer Mandarijn