RSS FeedsVan de Sanden wint Champions League met Lyon (Sport1 Voetbal)

18 mei 2019 21:15:44

Van de Sanden wint Champions League met Lyon (Sport1 Voetbal)

De voetbalsters van Olympique Lyonnais hebben voor de vierde keer op een rij de Champions League gewonnen. Shanice van de Sanden had een belangrijke aandeel in de 4-1-overwinning op het Barcelona van Lieke Martens en Stefanie van der Gragt. Bij de eerste twee doelpunten was ze de aangeefster. De titelhouder uit Frankrijk leidde in de Groupama Arena in Boedapest na 29 minuten al met 4-0. De Duitse Dzsenifer Marozsan maakte er al na vier minuten 1-0 van en met een hattrick tilde de Noorse sterspeelster Ada Hegersberg de stand naar 4-0. Dat leek ook de eindstand te worden maar invalster Asisat maakte er in de 88ste minuut nog 4-1 van. Van de Sanden werd al na een dik uur gewisseld, bij de tegenstandster deed Martens negentig minuten mee en viel Van der Gragt in. [%fragment id=8814%]Van de Sanden geeft aan bij de 1-0 [%fragment id=8815%]Van de Sanden opnieuw aangever

23 viewsCategorie: Sport > Voetbal

In de wandelgangen: Woorden van Overmars opgemerkt in Engeland (Voetbalzone)
City vernedert Watford en pakt vierde trofee (Sport1 Voetbal)