Headlinez Home  

RSS FeedsBureau Buitenland: EU biedt te weinig hulp aan bedrijven bij Amerikaanse Iran-sancties (Volkskrant Gezondheid & Wetenschap)

 
 

14 mei 2019 22:52:06

 
Bureau Buitenland: EU biedt te weinig hulp aan bedrijven bij Amerikaanse Iran-sancties (Volkskrant Gezondheid & Wetenschap)
 
De maatregel waarmee de Europese Unie probeert de gevolgen van de Amerikaanse sancties tegen Iran af te zwakken, is in de praktijk een wassen neus. Dit meldt het VPRO-radioprogramma Bureau Buitenland op grond van eigen onderzoek. Van het vorig jaar augustus door de EU ingestelde Blokkadestatuut is tot nu nauwelijks gebruik gemaakt. Nederland is volgens de VPRO nog niet eens begonnen met handhaving op grond van de Europese verordening.


Bligg Del.icio.us Digg eKudos Facebook Google MSNReporter NuJij StumbleUpon Symbaloo Twitter
 
28 viewsCategorie: Wetenschap
 
Onderzoekers ontdekken lek in Intel-processors die in driekwart van alle computers zitten (Volkskrant Gezondheid & Wetenschap)
Dierenactivisten van Meat the Victims zetten zich met bezetting in één klap op de kaart in Nederland (Volkskrant Gezondheid & Wetenschap)
 
 
blog comments powered by Disqus


Headlinez.nl
Het laatste nieuws verzameld op onderwerp, uit meer dan duizend nieuwsbronnen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Registreren | WW Ophalen

Zoek:

Wetenschap

Gebruik deze knoppen om ons te bookmarken:
Bligg Del.icio.us Digg eKudos Facebook Google MSNReporter NuJij StumbleUpon Symbaloo Twitter


Valid HTML 4.01 Transitional
Copyright © 2008 - 2019 Indigonet Services B.V.. Contact: Tim Hulsen. Lees hier onze privacyverklaring.
Andere websites van Indigonet Services B.V.: Vacatures News Science Tweets Travel Photos Nachrichten Indigonet Finances Leer Mandarijn