RSS FeedsCitizens zetten op Old Trafford flinke titelstap (Sport1 Voetbal)

24 april 2019 23:44:16

Citizens zetten op Old Trafford flinke titelstap (Sport1 Voetbal)

Dankzij een zege in de Manchester Derby is Manchester City weer een stuk dichter bij de Premier League-titel. De ploeg van Josep Guardiola was op Old Trafford met 2-0 te sterk voor Manchester United. The Citizens lossen daardoor Liverpool weer af als koploper in Engeland. Met 1 punt voorsprong gaat City de laatste drie wedstrijden van het seizoen in. City kreeg al vrij snel grip op de wedstrijd en liet niet meer los. United kwam er wél een paar keer uit op de counter, maar kwam in de eerste helft toch niet verder dan slechts twee balcontacten in de vijandelijke zestien. Na rust was het wachten tot de bezoekers de treffer overhaalden. Dat gebeurde uiteindelijk na een klein uur door Bernardo Silva. Invaller Leroy Sané besliste tien minuten later het duel in blauw voordeel. Citizens halen na rust de trekker over: [%fragment id=8647%] Manchester City voorkwam met de gewonnen 178ste stadsderby van Manchester dat het in korte tijd een tweede teleurstelling moest incasseren. De kampioen werd vorige week door Tottenham Hotspur uitgeschakeld in de kwartfinale van de Champions League. Manchester United blijft de nummer zes van de Premier League, met een achterstand van drie punten op nummer vier Chelsea.

32 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Perez verbaasd door `dramatische cijfers´ van uitblinker van Feyenoord (Voetbalzone)
Arsenal opnieuw pijnlijk onderuit (Sport1 Voetbal)