RSS FeedsFC Barcelona na rust langs Alavés (Sport1 Voetbal)

24 april 2019 00:11:25

FC Barcelona na rust langs Alavés (Sport1 Voetbal)

FC Barcelona kan het landskampioenschap ruiken. De Catalanen wonnen op bezoek bij Deportivo AlavĂ©s met 2-0 en komen daardoor op 80 punten. Pas in de tweede helft werd er dankzij doelpunten van Carles Aleńa en Luis Suárez afstand genomen. Als AtlĂ©tico morgen verliest van Valencia, bedraagt de voorsprong twaalf punten met nog vier speelrondes te gaan. In Estadio Mendizorrotza was het lastig spelen voor de regerend landskampioen, dat aantrad zonder sterspeler Lionel Messi. Hier en daar werd er een speldenprik uitgedeeld, maar tot echt grote kansen kwamen de bezoekers niet. In de tweede helft brak middenvelder Aleńa de ban na een subliem overstapje van Suárez. DAT OVERSTAPJE MAG ER WEZEN [%fragment id=8642%] Kort na het openingsdoelpunt konden de meegereisde Barcelona-fans opnieuw juichen. Na lang raadplegen van de VAR besloot scheidsrechter Vega de bal op de stip te leggen. Een koud kunstje voor Suárez, die hiermee zijn seizoenstotaal op 21 brengt. EL PISTOLERO STRIKES AGAIN [%fragment id=8643%]

30 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Erik ten Hag looft `ongelooflijke klasbak´: `Of hij nog een stap hogerop kan?´ (Voetbalzone)
In de wandelgangen: Bilel Hassaini speelt zich in belangstelling van Barcelona (Voetbalzone)