RSS FeedsTottenham in extremis naar overwinning (Sport1 Voetbal)

23 april 2019 23:02:52

Tottenham in extremis naar overwinning (Sport1 Voetbal)

Tottenham Hotspur heeft ternauwernood gewonnen van Brighton & Hove Albion. Het duel tussen de Spurs en de club die strijdt om nog een jaar in de Premier League te mogen voetballen, eindigde in 1-0. Het doelpunt van Christian Eriksen viel pas in de 89e minuut. De wedstrijd was ook een opsteker voor Vincent Janssen, die tien minuten voor tijd mocht invallen. Het stug spelende Brighton hield het, zonder de geblesseerde Davy Pröpper maar met Jürgen Locadia, lang vol tegen Tottenham. De thuisploeg kreeg in het eerste bedrijf al genoeg kansen om de score te openen, maar kreeg het niet voor elkaar om doelman Matthew Ryan te kloppen. En ook na rust veranderde het spelbeeld niet. Brighton kon niet anders dan tegenhouden. In de slotfase maakte Vincent Janssen eindelijk weer zijn opwachting voor The Spurs. De spits kent een moeilijke periode in Noord-Londen en mede door een voetblessure kwam hij nog niet tot speelminuten dit seizoen. Met de Nederlander in het elftal zagen de supporters in een volgepakt Tottenham Hotspur Stadium 9 minuten later hoe oud-Ajacied Eriksen met een mooi schot vanaf twintig meter de wedstrijd besliste. WAT EEN PEGEL VAN ERIKSEN [%fragment id=8641%]

24 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Zéér moeizame zege voor Tottenham in strijd om Champions League-ticket (Goal.com)
Ajax zet PSV verder onder druk (Sport1 Voetbal)