RSS FeedsBurnley houdt Chelsea op gelijkspel (Sport1 Voetbal)

22 april 2019 23:42:32

Burnley houdt Chelsea op gelijkspel (Sport1 Voetbal)

Chelsea heeft de thuiswedstrijd tegen Burnley niet tot een goed einde kunnen brengen. Het elftal van trainer Maurizio Sarri bleef steken op een gelijkspel: 2-2. Zo profiteerde Chelsea maar een beetje van de nederlagen die Tottenham Hotspur, Arsenal en Manchester United de afgelopen dagen leden. Chelsea strijdt met die drie clubs om de derde en vierde positie van de ranglijst, die aan het einde van het seizoen een ticket voor de Champions League opleveren. Chelsea staat nu vierde, maar heeft meer verliespunten dan nummer vijf Arsenal. Manchester United kan woensdag op gelijke hoogte met Chelsea komen. Alle doelpunten vielen in de eerste 24 minuten van de wedstrijd. Jeff Hendrick bracht Burnley na acht minuten op voorsprong. Zes minuten later leidde Chelsea na treffers van N`Golo Kanté en Gonzalo Higuaín. Ashley Barnes tekende voor 2-2. Burnley nam met het gelijkspel verder afstand van de onderste plaatsen. Slechts vier clubs uit de Premier League haalden dit kalenderjaar meer punten dan Burnley.

60 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Martin Ödegaard waarschuwt Ajax: `Iedereen wil het beste team verslaan´ (Voetbalzone)