RSS FeedsZoon van Ruud Gullit debuteert in betaalde voetbal (FOK! Sport)

22 april 2019 21:47:21

Zoon van Ruud Gullit debuteert in betaalde voetbal (FOK! Sport)

FC Twente vierde maandag het kampioenschap na de thuiswedstrijd tegen Jong AZ (0-0), maar ook bij de tegenstander werd een klein feestje gevierd. Maxim Gullit, de zoon van Ruud Gullit en Estelle Cruijff (de nicht van Johan Cruijff), maakte twintig minuten voor tijd zijn debuut in het betaald voetbal. Gullit kan zijn geluk niet op en hoopt stappen te blijven zetten. De zeventienjarige verdediger zat voor het eerst bij de wedstrijdselectie en verving Joris Kramer in minuut 71.

31 viewsCategorie: Sport

Pogba gaat diep door het stof na 4-0 nederlaag: `Dit was gewoon respectloos` (FOK! Sport)
Van Gerwen verpulvert Cross op weg naar finale (Telesport)