RSS FeedsJong FC Utrecht wint met 3-1 van FC Volendam (FCUtrecht.net)

22 april 2019 16:34:06

Jong FC Utrecht wint met 3-1 van FC Volendam (FCUtrecht.net)

UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft in de Eerste Divisie eindelijk weer eens gewonnen. Na 18 wedstrijden zonder overwinning werd maandag FC Volendam op Sportpark Zoudenbalch met 3-1 verslagen. FC Volendam kan goed uit de startblokken. De eerste kans, na 53 seconden, gelijk een doelpunt. Anthony Beerenstein, die een verleden heeft als speler bij FC Utrecht, opende de score. Maar Jong FC Utrecht vocht zich al snel terug. In de tiende minuut was het Jonas Arweiler die de 1-1 binnenschoot. LEHAIRE FC Utrecht werd gevaarlijker en creatiever. Mehdi Lehaire was aan de zijde van de Domstedelingen één van de uitblinkers en dat bekroonde hij met een doelpunt. In de 20e minuut omspeelde hij twee man en plaatste de bal vervolgens in de linkeronderhoek: 2-1. Tien minuten na rust werd ook de 3-1 binnengeschoten. Het was Mitchell van Rooijen die de 3-1 binnen knalde na een mooie aanval. Na een schot van Lehaire die op de paal belande was Van Rooijen alert. 1` Anthony Beerenstein [0-1] 10` Jonas Arweiler [1-1] 20` Mehdi Lehaire: [2-1] 55` Mitchell van Rooijen [3-1] De laatste overwinning van Jong FC Utrecht was op 14 december 2018. Toen werd FC Dordrecht met 4-1 verslagen. Doordat Helmond Sport, dat onder leiding staat van Utrechter Robbie Alflen, met 2-1 wist te winnen van FC Eindhoven blijft Jong FC Utrecht de hekkensluiter van de Eerste Divisie.

35 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > FC Utrecht

Nederland tweet massaal over Eredivisie-rentree FC Twente (Soccernews.nl FC Utrecht)
Eredivisie-clubs laten massaal van zich horen na promotie FC Twente (Soccernews.nl FC Utrecht)