RSS FeedsMbappé geeft titelfeest PSG extra glans (Sport1 Voetbal)

21 april 2019 23:26:27

Mbappé geeft titelfeest PSG extra glans (Sport1 Voetbal)

Kylian Mbappé heeft het kampioenschap van Paris Saint-Germain opgesierd met drie doelpunten tegen AS Monaco (3-1). De club uit Parijs was vooraf aan het duel al verzekerd van de achtste landstitel, omdat de enig overgebleven concurrent Lille OSC op 0-0 was blijven steken bij Toulouse. Met nog vijf speelronden te gaan had PSG daardoor een onoverbrugbare voorsprong van zestien punten. Het vuurwerk op het veld kwam vervolgens van Mbappé. Die maakten na een kwartier uit een snelle aanval de 1-0. Uit een combinatie van Dani Alves maakte de 20-jarige aanvaller de 2-0. In de tweede helft, met Neymar die als invaller zijn rentree maakte na ruim drie maanden afwezigheid, zorgde Mbappé voor zijn dertigste treffer in de Franse Ligue 1. Aleksandr Golovin deed nog iets terug voor AS Monaco met de 3-1.

35 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Theo Janssen snapt niets van wissel PSV in minuut 93: `Even serieus...´ (Voetbalzone)
Mbappé legt Monaco op de pijnbank (Telesport Voetbal)