RSS FeedsLiverpool blijft koploper na zege op Cardiff (Sport1 Voetbal)

21 april 2019 19:13:55

Liverpool blijft koploper na zege op Cardiff (Sport1 Voetbal)

Liverpool blijft door de zege op Cardiff City volop in de race voor de titel in de Premier League. De ploeg van coach Jürgen Klopp imponeerde enkele dagen na het bereiken van de halve finale van de Champions League niet bij Cardiff, maar won dankzij treffers van Georginio Wijnaldum en James Milner wel met 2-0. Liverpool bleef door de zege koploper in Engeland met 88 punten. Dat zijn er twee meer dan Manchester City, dat wel een wedstrijd minder heeft gespeeld. Wijnaldum, die net als landgenoot Virgil van Dijk de hele wedstrijd speelde, opende in de 57e minuut de score. De 28-jarige international schoot hard binnen op een corner van Trent Alexander-Arnold. James Milner mocht tien minuten voor tijd aanleggen vanaf elf meter, nadat Sean Morrison Mohamed Salah had vastgehouden. De invaller verzilverde de strafschop, waarna de zege niet meer in gevaar kwam.

34 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Wijnaldum helpt Liverpool aan zege op Cardiff (Sport1 Voetbal)
Pijnlijke nederlaag Arsenal (Telesport Voetbal)