RSS FeedsZuivere hattrick Benzema voor Real Madrid (Sport1 Voetbal)

21 april 2019 18:34:17

Zuivere hattrick Benzema voor Real Madrid (Sport1 Voetbal)

In navolging van koploper Barcelona en runner-up Atlético Madrid heeft ook Real Madrid drie punten gepakt tijdens de 33e speelronde in La Liga. De ploeg van trainer Zinédine Zidane won thuis met 3-0 van subtopper Athletic Bilbao. Karim Benzema was de gevierde man in Estadio Santiago Bernabéu. Hij bracht na de rust een zuivere hattrick op zijn naam. Benzema opende in de 47e minuut de score met een kopbal. Een kwartier voor tijd kopte de Franse aanvaller opnieuw raak. In de laatste minuut scoorde hij ook nog met een fraaie boogbal. Benzema nam de laatste acht competitiegoals van zijn ploeg voor zijn rekening. Hij bracht zijn totaal dit seizoen in La Liga op 21. De derde plaats lijkt dit seizoen het hoogst haalbare voor de Madrilenen. Atlético, dat met 1-0 won bij Eibar, heeft vier punten meer. De voorsprong van Barcelona, dat Real Sociedad met 2-1 versloeg, op Real Madrid bedraagt dertien punten. Er zijn nog vijf speelronden te gaan in Spanje.

36 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Eenmansshow bij Real duurt al 272 minuten na drieklapper tegen Athletic (Voetbalzone)
Borussia Dortmund blijft in spoor Bayern (Sport1 Voetbal)