RSS FeedsEverton laat niets heel van dramatisch United (Sport1 Voetbal)

21 april 2019 16:42:04

Everton laat niets heel van dramatisch United (Sport1 Voetbal)

Everton heeft Manchester United een enorme dreun uitgedeeld in de Premier League. The Toffees wonnen op het eigen Goodison Park met liefst 4-0 van de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer. United kreeg in de 86ste minuut pas voor het eerst een schot tussen de palen. Het mooiste doelpunt van de middag viel al na 13 minuten. Uit een ingooi van Lucas Digne sloeg Richarlison toe. De Braziliaan verschalkte David de Gea met een halve omhaal. Binnen het half uur mocht Gylfi Sigurdsson vrij uithalen voor de 2-0. United kwam niet eens in de buurt van het doel van Everton. Everton voor rust op 2-0: [%fragment id=8630%] [%fragment id=8631%] In de tweede helft liep de thuisploeg uit naar 4-0. Een tegen de zon in kijkende De Gea had geen antwoord op een uithaal van Digne en na een uur bepaalde Theo Walcott de eindstand. Anthony Martial was 5 minuten voor tijd de eerste United-speler die op doel schoot. Woensdag wacht de Manchester Derby, waar The Red Devils met weinig vertrouwen naar toe zullen leven.

37 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Enorme uitglijder United bij Everton (Telesport Voetbal)
Getafe duwt Sevilla uit top vier (Sport1 Voetbal)