RSS FeedsVan den Brom ziet AZ wéér voorsprong verspelen (Sport1 Voetbal)

21 april 2019 02:04:30

Van den Brom ziet AZ wéér voorsprong verspelen (Sport1 Voetbal)

AZ heeft in De Kuip al voor de tiende keer dit seizoen punten verspeeld nadat het op voorsprong was gekomen. `Anders hadden we nu misschien wel aan kop gestaan`, zei trainer John van den Brom na de nederlaag tegen Feyenoord (2-1). AZ ging de rust in met een voorsprong van 1-0, maar liet zich in de tweede helft overvleugelen door de thuisclub. `Feyenoord ging iets fanatieker drukzetten en wij zijn het vaak even kwijt als er iets gebeurt`, aldus Van den Brom. `We kwamen de eerste 20 minuten na rust onze eigen zestien niet meer uit. We werden er in die fase afgeblazen door Feyenoord. Het is mooi als je in De Kuip op voorsprong komt. Maar je hebt er ook niet zoveel aan als je het daarna weer weggeeft.` Eén speler van AZ stapte toch nog met een opgewekt gevoel de bus in, terug naar Alkmaar. Myron Boadu maakte als invaller zijn rentree, ruim zeven maanden nadat hij in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord (1-1) zijn enkel had gebroken. `Jammer dat we hebben verloren. Maar ik ben ook blij dat ik weer terug ben`, zei de 18-jarige spits. `Dat ik 25 minuten mocht meedoen, is een bonus.`

50 viewsCategorie: Sport > Voetbal

De Boer weer onderuit met Atlanta United (Sport1 Voetbal)
Van Persie ziet af van afscheidswedstrijd (Sport1 Voetbal)