RSS FeedsMoeizame zege van Ajax op FC Groningen (Sport1 Voetbal)

20 april 2019 20:47:18

Moeizame zege van Ajax op FC Groningen (Sport1 Voetbal)

Met veel moeite heeft Ajax de uitwedstrijd tegen FC Groningen gewonnen. Invaller Klaas-Jan Huntelaar tekende in de 78e minuut voor het doelpunt: 0-1. Huntelaar trok zijn shirt uit na zijn treffer en kreeg daarvoor een gele kaart. Hij moest in de 83e minuut van het veld toen hij nogmaals een gele kaart kreeg voor een overtreding op Samir Memisevic. In een hectische slotfase voorkwam doelman André Onana met een schitterende reflex de gelijkmaker van Ajax-huurling Kaj Sierhuis. Koploper Ajax heeft na de nipte zege een voorsprong van drie punten op PSV, dat zondag ADO Den Haag ontvangt.

32 viewsCategorie: Sport > Voetbal

FC Emmen zet stap richting lijfsbehoud (Sport1 Voetbal)
De Ligt: ´Dit mag niet meer voorkomen´ (Telesport Voetbal)